Menu
P

Gastenboek

Francoise Vaessen (Donut & Moefti) Sep 03 2018 3:07 PM
Al meer dan 25 jaar rij ik naar je toe met het vertrouwen 'dat het wel goed komt' en de wetenschap dat als het 'niet goed komt' je daar duidelijk over bent. Dank je wel voor je openheid, je humor, de aandacht die je geeft, de redelijkheid van het betalen voor je diensten en voor je geweldige vakmanschap. Dank je wel voor wie je bent!
Esther Peels Jul 28 2018 11:35 AM
Dankjewel dat James vanochtend meteen terrecht kon en u zo snel goed gehandeld heeft! Hopelijk is hij snel beter! Nogmaals bedankt!
Anita Jul 28 2018 7:12 AM
Dierenarts van der Rijt is de beste dierenarts die ik ken. Hij heeft een hart van goud en is altijd eerlijk en oprecht. Mijn katten kunnen in geen betere handen zijn en dokter van der Rijt maakt mij ook altijd weer aan het lachen met zijn leuke grapjes!! Bedankt voor alle fantastische jaren dat u er al voor ons bent geweest!
Tamara Tanriseven Jan 09 2018 11:21 PM
Deze dierenarts is er een uit duizenden! Zo een kom je tegenwoordig niet meer tegen. Heb altijd vol bewondering gekeken naar hoe deze man zijn vak uitoefent. Neemt voor ieder de tijd en altijd ook even ruimte voor een praatje en een grapje. Helaas onze katten zijn er niet meer. Hoop dat het u goed gaat dr van der Rijt en bedankt voor het eerlijke advies en hulp!
fam.merkx Aug 29 2017 1:42 PM
dank u wel voor het geven van een waardig afscheid aan dalton. heel fijn dat u wilde komen,wij zijn u daarvoor erg dankbaar.

fam.merkx
6-10 van de 75