Menu
P

Gastenboek

H Metternich Jan 13 2019 9:36 PM
Al vanaf het Begin op Bogardeind kom ik daar met Al mijn honden en katten.
Geweldige Dierenarts heeft altijd persoonlijke aandacht, hoe vol de wachtkamer ook is.
Simon en Thea Kantelberg Oct 24 2018 1:31 PM
Meneer van de Rijt,
Wij zijn u dankbaar voor de hulp die u ons heeft gegeven bij de ziekte van onze Roel,helaas is hij toch overleden,wij weten dat u alles heeft gedaan wat mogeliijk was. mvg Simon en Thea Kantelberg
Petra Klaassen Oct 07 2018 5:02 AM
Beste Meneer van der Rijt bijna 40 jaar ben ik bij U gekomen met al mijn huisdieren altijd heel eerlijk over wat de beste beslissing was voor de dieren al was dat soms heel moeilijk ik hoop dat U zelf nog een hele fijne tijd mag hebben met het gezin stop op tijd met het werk zodat U zelf nog kan genieten ik zal U heel erg gaan missen dat is wel zeker.Afz.Petra Klaassen
Francis van Dam Oct 03 2018 4:30 PM
Het is al weer even geleden ....maar wat was ik blij dat dr.van der Rijt bij mij thuis kwam toen ik mijn kat (ransom) na 18 jaar moest laten inslapen. Zonder stress kon hij rustig thuis, in alle rust inslapen.
Bedankt dr.van der Rijt. U bent een fijne dierenarts! Voor zowel het beestje als het baasje altijd iemand waar je van op aan kunt en waar je de aandacht krijgt die je op zulke momenten graag wil.
mijn honden.......Flicka/Dory/Gynah en Dory. Sep 07 2018 5:38 PM
Al ruim 20 jaar kom ik bij Dr.v.d. Rijt. Altijd gericht op het belang van het huisdier, open kaart...geen smoesjes. Vergelijk prijzenlijst met elders, dan zijn die 2x hoger, terwijl de geboden diensten heel heel zeker niet beter kunnen zijn. Dr, v,d, Rijt ik heb altijd uitermate veel respect gehad voor uw inzet, kundigheid en manier van communiceren...DANK.
 
1-5 van de 75