Menu
P

Gastenboek

Anita Jul 22 2019 7:05 PM
Heel goede ervaringen, al jaren met alle huisdieren , staat open voor ideeën die niet zomaar voor de handliggend zijn ! Onlangs met alle respect wel overwogen onze kat in laten slapen, geheel meegaand in onze wens Tommie de ervaring “naar de dierenarts “+ de bijbehorende angst en paniek die dat Tommie altijd gaf te besparen ! Ondanks het verdriet een positieve ervaring !
Alle dank daarvoor ! We hopen nog heel lang van dokter vd Rijt zijn kundigheid deelgenoot te mogen zijn voor onze andere dieren ! ????
Gina van Boxtel Jul 11 2019 12:47 PM
Dank u voor al jarenlang uw goede zorgen voor onze huisdieren!! U bent een geweldige dierenarts, oprecht, recht door zee, geen poespas maar direkt, wij waarderen dat zeer!!! Bedankt voor hoe u bent, hoe u handelt en hoe u communiceert, geweldig!!!
Joyce Jul 05 2019 9:29 AM
Hele fijne man, met een goeie dosis humor. fijn om daar te komen, verstand van dieren en de liefde voor dieren is groot bij meneer van de Rijt.
Wouter Dronkers Feb 01 2019 3:35 PM
Onze Boris de Oud Duitse Herder is na uw behandeling afgelopen vrijdag weer geheel de oude! We gaan wat voorzichtiger met hem om en hopen dat het dan zo goed blijft gaan.
Voor ons bent u een held, het is geweldig fijn zo’n Dierenarts te hebben. Ook Boris hoopt dat dat nog vele jaren zo blijft. Klinkt vreemd maar ik meen wat ik zeg: Dokter, graag tot gauw ziens!
Wouter en Boris
H Metternich Jan 13 2019 9:36 PM
Al vanaf het Begin op Bogardeind kom ik daar met Al mijn honden en katten.
Geweldige Dierenarts heeft altijd persoonlijke aandacht, hoe vol de wachtkamer ook is.
 
1-5 van de 79